Απεργια Μετρο / Πανελλήνιες 2021: Στάση εργασίας αντί 24ωρης απεργίας σε ... - Οι συρμοί θα τραβήξουν «χειρόφρενο» από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:00 το πρωί.

Απεργια Μετρο / Πανελλήνιες 2021: Στάση εργασίας αντί 24ωρης απεργίας σε ... - Οι συρμοί θα τραβήξουν «χειρόφρενο» από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:00 το πρωί.. Ακινητοποιημένα θα είναι τα μέσα σταθερής τροχιάς την ερχόμενη πέμπτη, 15 οκτωβρίου, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα. «πλήρωσα 15€ ταξί γιατί οι συνδικαλιστές έκλεισαν το μετρό». Χωρίς μετρό, τραμ και ησαπ την πέμπτη 10 ιουνίου. Ειδησεις, ειδήσεις για απεργία αύριο στα μμμ και σε μετρό. Να σημειωθεί πως τις ώρες των στάσεων εργασίας, καθώς και την ημέρα της 24ωρης απεργίας, το μετρό δεν θα κινείται στο τμήμα δουκ.

Όπως ανακοινώθηκε, οι συρμοί θα τραβήξουν «χειρόφρενο» από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς μετρό την τετάρτη, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως. Ωστόσο, η οσμε (ομοσπονδία σωματείων μεταφορών ελλάδος) που αποτελεί δευτεροβάθμιο σωματείο, έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο και υπάρχει το ενδεχόμενο μεμονωμένοι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε απεργία χωρίς περαιτέρω ανακοίνωση. Εκατοντάδες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα απεργία:

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΟ | Ειδήσεις - Νέα | APERGIA METRO
ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΟ | Ειδήσεις - Νέα | APERGIA METRO from images32.inewsgr.com
Απεργία στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα). Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Πώς θα κινηθούν μετρό και λεωφορεία σήμερα 6 μαΐου. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως. Όπως ανακοινώθηκε, οι συρμοί θα τραβήξουν «χειρόφρενο» από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Με 24ωρη απεργία και στάση Αύριο 16 του μήνα θα έχει απεργία το μετρό στην αθήνα. Σχετικα tags απεργια μμμ μετρο μετρο απεργια μμμ στασεισ εργασιασ καντε like στο newsbeast.gr διαβάστε ακόμα

Πώς θα κινηθούν μετρό και λεωφορεία σήμερα 6 μαΐου.

Τι ισχύει για μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και λεωφορεία μέχρι τη λήξη της απεργίας; Όπως ανακοινώθηκε, οι συρμοί θα τραβήξουν «χειρόφρενο» από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Ερωτήσεις σχετικά με απεργια μετρο σημερα, βρες απαντήσεις για οποιαδήποτε ερώτησή σου! 1.348 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις στο δημόσιο. Απεργία στις 10 ιουνίου σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και τρόλεϊ. Οι στάσεις εργασίας στο μετρό (γραμμές 2 & 3) θα πραγματοποιηθούν ως εξής: Όχι στο νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο & υπονομεύει τα εργασιακά δικαιώματα Ακινητοποιημένα θα μείνουν την πέμπτη 23 φεβρουαρίου 2017 τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ησαπ, τραμ) της αθήνας λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων. Με 24ωρη απεργία και στάση Οι συρμοί θα τραβήξουν «χειρόφρενο» από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:00 το πρωί. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως. 24ωρες απεργίες σε μετρό, ησαπ και τραμ αποφασίστηκαν και για την τετάρτη 1 μαρτίου και παρασκευή 3 μαρτίου περισσότερα… Ακινητοποιημένοι θα μείνουν την παρασκευή (31/05) οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και του τραμ, καθώς τα σωματεία των εργαζομένων αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας.

Η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς μετρό την τετάρτη, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Σχετικα tags απεργια μμμ μετρο μετρο απεργια μμμ στασεισ εργασιασ καντε like στο newsbeast.gr διαβάστε ακόμα Ταλαιπωρία μέσα στις γιορτές για χιλιάδες επιβάτες. Όπως ανακοινώθηκε, οι συρμοί θα τραβήξουν «χειρόφρενο» από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Να σημειωθεί πως τις ώρες των στάσεων εργασίας, καθώς και την ημέρα της 24ωρης απεργίας, το μετρό δεν θα κινείται στο τμήμα δουκ.

Aπεργία την Πέμπτη 10 Ιουνίου σε Μετρό-Ηλεκτρικό-Τραμ ...
Aπεργία την Πέμπτη 10 Ιουνίου σε Μετρό-Ηλεκτρικό-Τραμ ... from images32.inewsgr.com
Ακινητοποιημένοι θα μείνουν την παρασκευή (31/05) οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και του τραμ, καθώς τα σωματεία των εργαζομένων αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας. «πλήρωσα 15€ ταξί γιατί οι συνδικαλιστές έκλεισαν το μετρό». Απεργία στις 10 ιουνίου σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και τρόλεϊ. Οι στάσεις εργασίας στο μετρό (γραμμές 2 & 3) θα πραγματοποιηθούν ως εξής: Κανονικά θα κινηθούν, ωστόσο, τα λεωφορεία, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση του οασα: Σχετικα tags απεργια μμμ μετρο μετρο απεργια μμμ στασεισ εργασιασ καντε like στο newsbeast.gr διαβάστε ακόμα Ακινητοποιημένα θα είναι τα μέσα σταθερής τροχιάς την ερχόμενη πέμπτη, 15 οκτωβρίου, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα. Άμεση νομοθετική ρύθμιση για προσωπικό ασφαλείας στο μετρό εξήγγειλε ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης, ζητώντας συγνώμη για την ταλαιπωρία των αθηναίων.

Εκατοντάδες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα απεργία:

Να σημειωθεί πως τις ώρες των στάσεων εργασίας, καθώς και την ημέρα της 24ωρης απεργίας, το μετρό δεν θα κινείται στο τμήμα δουκ. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Εικοσιτετράωρη απεργία σήμερα, 6 μαΐου, για την εργατική πρωτομαγιά και περιμένει ταλαιπωρία όσους χρησιμοποιούν τα μέσα. Πότε τραβούν χειρόφρενο μετρό, ηλεκτρικός, τραμ, προαστιακός, λεωφορεία; 24ωρες απεργίες σε μετρό, ησαπ και τραμ αποφασίστηκαν και για την τετάρτη 1 μαρτίου και παρασκευή 3 μαρτίου περισσότερα… Χωρίς μετρό, ησαπ, λεωφορεία σήμερα η ελλάδα ! Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 10 ιούνη οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς. «με στόχο την ενημέρωση του επιβατικού κοινού, ο οασα ανακοινώνει ότι την πέμπτη 6 μαΐου 2021, λόγω της. «πλήρωσα 15€ ταξί γιατί οι συνδικαλιστές έκλεισαν το μετρό». Ακινητοποιημένα θα μείνουν την πέμπτη 23 φεβρουαρίου 2017 τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ησαπ, τραμ) της αθήνας λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων. Ωστόσο, η οσμε (ομοσπονδία σωματείων μεταφορών ελλάδος) που αποτελεί δευτεροβάθμιο σωματείο, έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο και υπάρχει το ενδεχόμενο μεμονωμένοι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε απεργία χωρίς περαιτέρω ανακοίνωση. Σε στάσεις εργασίας αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στο μετρό της αθήνας την πέμπτη 28 και την παρασκευή 29 νοεμβρίου 2019. Απεργια αυριο μμμ μετρο :

News για απεργίες στην αθήνα : Η αδεδυ έχει προκηρύξει για αύριο πέμπτη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς , ενώ θα. 1.348 μόνιμες και εποχικές προσλήψεις στο δημόσιο. Ερωτήσεις σχετικά με απεργια μετρο σημερα, βρες απαντήσεις για οποιαδήποτε ερώτησή σου! Την επόμενη μέρα, την τετάρτη 9 οκτωβρίου, έχει προγραμματιστεί 24ωρη απεργία.

Απεργία ΜΜΜ την Πέμπτη (26/11/2020): Ακινητοποιημένα Μετρό ...
Απεργία ΜΜΜ την Πέμπτη (26/11/2020): Ακινητοποιημένα Μετρό ... from images32.inewsgr.com
Απεργία στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα). Ωστόσο, η οσμε (ομοσπονδία σωματείων μεταφορών ελλάδος) που αποτελεί δευτεροβάθμιο σωματείο, έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο και υπάρχει το ενδεχόμενο μεμονωμένοι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε απεργία χωρίς περαιτέρω ανακοίνωση. Την επόμενη μέρα, την τετάρτη 9 οκτωβρίου, έχει προγραμματιστεί 24ωρη απεργία. Όπως ανακοινώθηκε, οι συρμοί θα τραβήξουν «χειρόφρενο» από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Απεργια αυριο μμμ μετρο : Χωρίς μετρό, τραμ και ησαπ την πέμπτη 10 ιουνίου. Τι ισχύει για μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και λεωφορεία μέχρι τη λήξη της απεργίας; Χωρίς μετρό, ησαπ, λεωφορεία σήμερα η ελλάδα !

Όχι στο νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο & υπονομεύει τα εργασιακά δικαιώματα

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ απεργούν απαιτώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου για τα εργασιακά. Όπως ανακοινώθηκε, οι συρμοί θα τραβήξουν «χειρόφρενο» από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Σχετικα tags απεργια μμμ μετρο μετρο απεργια μμμ στασεισ εργασιασ καντε like στο newsbeast.gr διαβάστε ακόμα «πλήρωσα 15€ ταξί γιατί οι συνδικαλιστές έκλεισαν το μετρό». Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Κανονικά θα κινηθούν, ωστόσο, τα λεωφορεία, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση του οασα: Απεργία στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα). Εκατοντάδες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα απεργία: Απεργια αυριο μμμ μετρο : Ερωτήσεις σχετικά με απεργια μετρο σημερα, βρες απαντήσεις για οποιαδήποτε ερώτησή σου! Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως. Γιατί η κυβέρνηση θέλει να προκαλέσει ονομαστική ψηφοφορία για το εργασιακό Η αδεδυ έχει προκηρύξει για αύριο πέμπτη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς , ενώ θα.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama